Hoppa till sidans innehåll

Arbetsgrupper


Arbetsuppgifterna inom klubben är fördelade i några mindre grupper där medlemmarna ingår. Varje grupp består av en sammankallande och ett antal gruppmedlemmar.


Deltagare i arbetsgrupper

Bidrag och sponsringsgrupp planerar för och ansvara för kontakter vad gäller vägstädning, Nolia-parkeringen, kontakt med sponsorer.

Ungdomsgrupp ansvarar för kontakt med Orienteringssamverkan i Norr (Facebookgrupp), ansöker om LOK-stöd, samordnar och planerar för nybörjar/fortsättnings/teknikkurs, kontinuerlig dialog och information till ungdomarna angående tävlingar, läger, träningar mm, fastslå rättigheter/förväntningar, bistår med uttagningar till stafetter osv.

Trivsel och festgrupp ansvarar för och planerar upptaktsträff, avslutningsfest, planerar för marketenteri i samband med tävlingar, bidrar med planering inför ev klubbläger.

Motionsgrupp ansvarar för naturpasset, cykelpasset, planerar och lägger schema för säsongens ”tisdagsträningar”( i samråd med teknik- och tävlingsgruppen), uppdaterar ”träningslådorna” och ser till att det finns material för träningarna.

Skidorientering ansvarar för uppdatering ang tävlingar, träningar, läger.

Teknik och tävling arbetsgrupp ansvarar för uppdatering ang kommande säsongs tävlingar, träningar, läger, beslutar om ev egna arrangemang i samråd med styrelsen.

Uppdaterad: 16 MAJ 2017 21:28 Skribent: Ulf Nordlund
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
Piteå IF Orienteringsklubb - Orientering
c/o Torbjörn Lundberg, Forellgatan 11
94135 Piteå

Kontakt:
Tel: 0706431502
E-post: This is a mailto link

Se all info