Hoppa till sidans innehåll

Om klädbeställningar, kurser och träningar

28 APR 2020 22:25
OBS! Klädbeställningar SENAST den 10:e maj. Info angående vårens och sommarens träningar och kursverksamhet.
  • Uppdaterad: 28 APR 2020 22:25

Hej!

Dags att beställa orienteringskläder!

 Nu är det dags för oss att beställa våra fina orienteringsblusar och överdragskläder från Trimtex igen. Styrelsen har beslutat att subventionera kläderna på samma sätt som ifjol. Vi medlemmar betalar följande:
 Ungdom 16 år och yngre:
 Tävlingsblus Trail 200:-
Överdragsjacka Trainer, ofodrad, 500:-
Överdragsbyxor 400:-
17 år och äldre:
 Tävlingsblus 350:-
Överdragsjacka 750:-
Överdragsbyxor 500:-

Kläderna på bilden har vår gamla logga, och överdragsbyxorna kommer i fortsättningen att vara svarta. NI får ändå kanske en aning om klädernas utseende. Vi har beslutat att köpa in ett litet lager av just tävlingsblusen, mestadels i små storlekar, för att barn spontant ska kunna köpa en blus, även de som förhoppningsvis börjar nu i år. Övriga kläder beställer vi endast om det blir minst 5 som beställer t.ex. överdragsjacka. Eftersom Trimtexkläderna ofta tar lite tid att bli klara med tryck mm, sätter vi ett tidigt datum för att beställa. Hör av er till med meddelande här eller mail/telefon till Tobbe och Irene senast den 10 maj!

Vidare har styrelsen bestämt att småskalig tränings- och kursverksamhet går att kombinera med nuvarande coronarestriktioner. Ungefärlig start blir i mitten av maj med kurser på tisdagar och veckoträningar på torsdagar. Håll ögonen öppna på mailen, vår Facebooksida och vår hemsida https://www.piteaifok.se/
Skribent: Torbjörn Lundberg
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
Piteå IF Orienteringsklubb - Orientering
c/o Torbjörn Lundberg, Forellgatan 11
94135 Piteå

Kontakt:
Tel: 0706431502
E-post: This is a mailto link

Se all info