Hoppa till sidans innehåll

OBS! OBS! Info ang. träningar 2020

08 MAJ 2020 18:42
Hej! OBS! Läs hela texten noggrant! Enligt synpunkter på årsmötet och på vårt styrelsemöte provar vi i år med ett träningsprogram där ni tilldelas tider. Se bifogade dokument och läs även under menyn "Träning -> Info ang träning"!
  • Skapad: 08 MAJ 2020 18:42

Förslag till träningsprogram 2020: Länk till träningsprogrammet!
Enligt synpunkter på årsmötet och på vårt styrelsemöte provar vi i år med ett träningsprogram där ni tilldelas tider, detta för att det varit svårt att få ihop tillräckligt med träningar under säsongen. Vi har också í en hel del fall (inte riktigt alla) satt ihop en erfaren "banläggare" av träningar med en eller två "rookies", detta i hopp om att ni lite nyare också ska känna att ni behövs och får lära er något. Vi behöver ju förvisso en föryngring och aktivering av klubben! Säkert kan ni t.ex. sätta ut kontroller på lättaste banan, sköta skrivjobb under själva träningen, hjälpa till att plocka in kontroller. Leif och Tobbe är beredda att bistå med hjälp av kartutskrifter, se bilagan. Det finns också en manual för vad man ska tänka på angående träningar på vår hemsida piteaifok.se under fliken träningar. Viktigt är att Tobbe och jag får info om samlingstid och-plats minst 3 dagar innan träningen för att hinna få ut info på hemsidan och Facebooksidan.

 

I år provar vi alltså torsdagar som träningsdag. I bilagan här finns förslaget på vilka som ska lägga träningar och när. Område får ni däremot välja själva. Kanske känner ni inte ännu er "arrangörskompis", men då får ni säkert en ny trevlig bekantskap. Jag har tagit med de kontaktuppgifter jag känner till för att underlätta för er. Om ni inte kan angivet datum: Försök byt med någon annan eller ta någon av de fyra lediga torsdagar som finns på listan. Det underlättar oerhört mycket för oss (som ju också har kurser att sköta), om ni kan lösa detta på egen hand. Dock vill vi veta såväl om det är ok för er att köra på angivet datum eller om ni har bytt. Så ta snarast kontakt med er partner och HÖR AV ER OCH BEKRÄFTA!
 
Har jag glömt någon sugen på att ordna en träning? Snälla ni, hör av er! Det finns ju som sagt några lediga datum, och det kan ju (mot förmodan) finnas dem som är förhindrade att lägga träning på föreslagen tid.
 
Vi ser fram emot trevliga träningar med 2 meters distans (minst!)!
 
Irene på uppdrag av styrelsen (mitt tel nr 070-5434226)
Skribent: Torbjörn Lundberg
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
Piteå IF Orienteringsklubb - Orientering
c/o Torbjörn Lundberg, Forellgatan 11
94135 Piteå

Kontakt:
Tel: 0706431502
E-post: This is a mailto link

Se all info