Hoppa till sidans innehåll

Naturpasset 2019


 

Nu finns Naturpasset (Grisberget, Havsbadet och Bodsjön) och Cykelpasset tillgängligt för att köpa på Apoteket Renen, Turistbyrån, ICA Sigvards i Roknäs och på Svensbylijda. På de två sistnämnda ställena säljs enbart Naturpasset på Bodsjön.

För mer information ang Naturpasset klicka på länken Naturpasset

 

 

Info om Naturpasset    

Snart är det dags för Naturpasset och Cykelpasset. Naturpasset finns på Grisberget, Havsbadet och i Bodsjön där kontrollerna (små orienteringsskärmar av papp som hänger väl synliga) väntar på er, både erfarna orienterare och motionärer som vill pröva på en spännande och billig form av motion som ger naturupplevelse och ett annorlunda sätt att upptäcka bygden. På Grisberget sitter kontrollerna uppe t o m 15/9, på Havsbadskartan och i Bodsjön t o m 31/8. Om någon kontroll skulle saknas eller vara skadad meddela gärna ansvarig för Naturpasset (se nedan).
 
Cykelpasset. Cykelorientering som sträcker sig över hela Piteås cykel- och gångkarta. Det finns 20 kontroller inritade på kartan och för varje kontroll finns det en fråga. Svaren på frågorna finner Du vid kontrollerna.
 
Naturpasset och Cykelpasset, som kostar 80 kr  vardera, finns att köpa på Apoteket Renen,
Piteå Turisbyrå, Swensbylijda i Svensbyn och hos Sigvards Livs i Roknäs. På de två sistnämnda säljs endast Naturpasset Bodsjön.
Tar Du minst 15 kontroller och skickar in startkortet till Piteå IF OKs adress Forellgatan 11, 94135 Piteå (eller till Ann Persson Lillbovägen 86, 94166 Piteå) senast 1 oktober har Du chans att vinna något av de priser som lottas ut. Vill Du ha ett diplom så anger Du det på startkortet.
 
Tar Du alla kontroller kan Du också delta i Svenska Orienteringsförbundets tävling.
Mer information om tävlingen finns på www.naturpasset.se.
 
De som inte har tillgång till internet kan skicka in startkortet tillsammans med tävlingsbidraget till någon av adresserna ovan så skickas det vidare till Svenska Orinteringsförbundet.
 
Ansvariga för Naturpasset är Ann Persson, tel 164 86, Laila Myrlund, tel 241445, 070-5843478, Kurt och Barbro Renström, 070-3349721,
Dan Lidman 070-5452806.  

 

 

LYCKA TILL önskar Piteå IFs orienteringssektion

Naturpasset logo

Uppdaterad: 01 JUN 2018 21:53 Skribent: Ulf Nordlund
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
Piteå IF Orienteringsklubb - Orientering
c/o Torbjörn Lundberg, Forellgatan 11
94135 Piteå

Kontakt:
Tel: 0706431502
E-post: This is a mailto link

Se all info